Timeless


Let it snow! Let it snow!

Idag är det första advent, tiden går ibland lite FÖR fort. Fast, nu stiger vi in i en härlig tid. Jag älskar julmyset och allt pyssel och donande inför jul! Helgen har varit chill, idag besökte jag "stadens" julskyltning, tog med mig kameran men tog 0 bilder. Det fanns inte en snöflinga eller något kul att ta kort på! Julskyltning i Hedemora är ingen höjdare. Har även tittat på Idol, jobbat lite smått, umgåtts, köpt biljetter till Magnus Betnér och igår lagade älsklingen världens godaste middag till mig! ♥ Visst ja, sen kom det ju snö idag ändå! Ungefär en timme efter julskyltningens slut :P Skönt med lite snö faktiskt, får hoppas att den ligger kvar nu.. det är ju ändå snart december! :)




Under Pressure

Veckans låt part II!

Idag har Freddie Mercury "legat i graven" i 20 år. Hans sista tid i livet innan han avled var tuff. Ändå kämpade han på, skrev musik och spelade in musikvideor och jag kan inte annat än beundra honom och hans fantastiska röst. R.I.P.!

Jag ÄLSKAR "Under Pressure" som Queen gör tillsammans med David Bowie så därför får den bli Veckans Låt part II!



Girls just wanna...

Idag, liksom igår, har jag i stort sett inte gjort någonting. Trök! Och så är det ju november också, alltså- jag blir lite deppig. Tråkigt att behöva skriva det i en blogg som jag inte vill skriva tröksaker i. Men, jag bara måste få deppskriva liiite nu. I alla fall när jag hämtade dagens post blev jag positivt överraskad när jag fann Vecko Revyn bland räkningar och reklam! RÄDDAD! Hade nääästan glömt bort att jag tackade ja till 3 nummer när en tjej från tidningen ringde för flera veckor sedan. Fick 3 nummer och en biobiljett för 98 kronor, värt!

Så det är ju ett litet hösttips att prenumera på några nummer av en trevlig tidning om ni oxå vill lysa upp höst och vintermörkret en aning! :)


Bleed

Igår knep då Hot Chelle Rae hem priset för "Best new artist of the year" på AMA! OYEAH! Hihi jag blir lite stolt nu när jag börjat "följa" dom och träffat dom. Killarna är så värda det! :)

För att fira detta utser jag en av mina favoritlåtar med Hot Chelle Rae till "Veckans Låt" (en låt som jag tycker ska uppmärksammas lite extra just nu, passa på att lyssna in och se det som tips på bra musik! ) :)


Love Love Love

Till min Jonathan ♥
För att du är den bästa pojken jag vet ♥
Från din Jenny ♥

LOVE YOU!


Wings

Älskar mina smycken med änglavingar från YUME by Ellie, yumebyellie.se!


Ring och örhänge med earcuff :)


And it kinda looks just like you..

Jag vet att jag skrivit mycket om Hot Chelle Rae på senaste tiden, men mitt Hot Chelle Rae - lika som bär-projekt får idag en uppföljning! Ian och Nash saknade ju en partner.. Men nu har jag fått förslag!

Lizette från Sony Music skrev att de på kontoret tycker Ian är ganska lik Russell Brand:

Carro kom med förslaget "blandning mellan Brian McFadden och Hugh Grant":

Skulle det komma ut en liten Ian om Brian och Hugh fick barn ihop tro? ;)

Och Nash då.. Förutom hans bror Chord Overstreet (men han räknas inte) så kom Jonathan med förslaget Justin Timberlake och Nash Overstreet:


Puh, skönt att detta löste sig! ;) Får tacka för bra förslag! Nu har jag också lyckats fördriva tiden även denna söndagskväll!
Hade en mysig dag med familjen idag förövrigt, choklad och tröja till världens bästa pappa på Fars dag! ♥
Nu kallar sängen, godnatt!

Lovesick electric

Verkade som om HCR gillade smyckerna vi gav! Ian twittrade om det samma kväll :)

“Love getting jewelry from fans... Especially this :)”


This is what music was created for

Igår fick då jag och Carro åka till Stockholm för att träffa killarna i Hot Chelle Rae! Sony Music hade fixat så att vi, och några fler, fick komma till Sony Musics kontor för en exklusiv träff!

Innan vi begav oss till eventet strosade vi runt lite på Stockholms gator, ett besök på Bengans var givet och jag kan nu bocka av ännu en skiva från min "skivor-jag-måste-ha-lista" ;)

17.00 befann vi oss på Sony Music och togs varmt emot av Nina Thorsell! Sedan slog vi oss ner vid några bord för att invänta det lilla giget med killarna och fick ta för oss av cider och tilltugg så länge :)

Tilltugget :) (Lånade den här bilden från Daniel Paris blogg: http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=38540&beid=1916222

HCR bjöd sedan på 3 akustiska låtar:

♥ I Like It Like That
♥ Keep You With Me (helt ny låt som jag inte hört tidigare)
♥ Tonight Tonight

Nash, Jamie, Ryan och Ian hade en sprudlande energi som verkligen smittade av sig!



Det blev ingen personlig intervju eftersom det inte fanns tid men däremot fick man ställa frågor emellan låtarna. Tre frågor kom upp (det var inte så många som vågade ställa frågor):
Vad tycker ni om Sverige? Där svaret blev att de älskade Sverige. Har ni varit här förut? Vilket de inte hade, inte ens i Europa som band men dem var väldigt glada över att få vara här. Och vad bandnamnet kommer ifrån vilket Ryan nu borde kunna rabbla baklänges i sömnen haha. Här kan ni höra Ryan själv berätta historien:

Efter spelningen kom Ian snällt fram och hälsade på mig och Carro och vi fick en kort pratstund med honom innan det var dags för fotografering och autografskrivande! Den gick ganska fort och alla fyra var riktigt trevliga!

Jamie, Ryan, jag, Nash och Ian.

Sedan blev det lite mingel. Vi pratade lite med Nina och jag tog några kort på den supertrevliga lokalen med affischer, autografer, guldskivor mm som jag mer än gärna hade tagit med mig hem ;) Förutom fansen var även lite press, personer från Spotify mm, Daniel Paris med vän mfl där.


Daniel Paris, visste knappt vem han var innan :P Men han gav mig ett bra första intryck ;) Verkade jättetrevlig! :)

Jag och "räkan" ;)

Tänk om man fick ha det såhär snyggt hemma? Eller varför inte på jobbet? ;)

När minglet började lida mot sitt slut lämnade vi över varsitt smycke till killarna med en personlig text på, vilket dom blev jätteglada för och Ryan frågade till och med mig "Can you take a photo of me with the necklace?" Så självklart gjorde jag det ;) Här är resultatet:

Sedan småpratade vi en kortis med dem om vad som inspirerar dem och kommande planer osv innan det var dags att åka hem igen. (De sa att eventellt så blir det en spelning i Sverige i början på nästa år!)

Jag är säker på att fler kommer inse hur bra Hot Chelle Rae är! Jag kommer i alla fall fortsätta följa det här bandet :) Deras andra skiva "Whatever" släpps den 29:e november. TIPS: lyssna in!

Alltså, jättenöjd över kvällen och tacksam att jag blev inbjuden, Sony Musics kontor har den snyggaste inredningen jag sett, Hot Chelle Rae är trevliga, snälla och riktigt duktiga på vad de gör och mitt sällskap till Stockholm (hej Carro) kunde inte varit bättre ;) TACK Sony Music för en jättetrevlig kväll!


Sing it right back, I like it like that!

Nuuuu åker snart jag och Carro iväg till Stockholm! HCR here we come!

Förresten, har hittat två "lika som bär" i Hot Chelle Rae ;) Bara som en kul grej..

Gitarristen i Bring Me The Horizon, Lee Malia och Jamie, Hot Chelle Rae ;)


Shia LaBeouf och Ryan, Hot Chelle Rae ;)


Jag har dock inte hittat någon "partner" till de andra två.. Förslag? :)

Nash och Ian söker partner!

We are the kings We are the queens

Hallå på er!

Idag har jag boxats, träffat Carro och planerat inför Stockholmstrippen och träffen med Hot Chelle Rae och nu ska jag titta på EMA på Mtv! Så det här får bli ett kort inlägg! :D

Update!

Vinnarna blev:
Best Alternative: 30 Seconds To Mars
Best World Stage: 30 Seconds To Mars
Best male: Justin Bieber
Best Pop: Justin Bieber (vad är grejen med honom?)
Best Song: Lady Gaga med "Born This Way"
Best Live: Katy Perry
Best New: Bruno Mars
Best Female: Lady Gaga
Best Push: Bruno Mars
Best Hip-hop: Eminem
Best Rock: Linkin Park
Best Video: Lady Gaga "Born This Way"
World Wide Act: BIGBANG
Biggest Fans: Lady Gaga

30STM vann alltså 2/3 möjliga priser! De var även nominerade i Biggest Fans med Gagas små monster var tydligen fler..


©Getty Images

Tonight Tonight

Igår fick jag reda på att jag kommer få åka ner till Stockholm på torsdag för att träffa amerikanska popbandet Hot Chelle Rae! Carro följer såklart med på resan! ;) Förut fick jag information om att vi även skulle få intervjua killarna, nu verkar det lite osäkert hur det blir med det men jag hoppas verkligen på det! "Uppdraget" är i alla fall att fotografera och skriva om eventet på den här bloggen. Det kommer bli superskoj! Jag är redan laddad! ;)

Lite kort fakta jag satt ihop om Hot Chelle Rae:

Består av : Ryan (sång, gitarr)
Ian (bas, bakgrundssång)
Nash (gitarr, bakgrundssång)
Jamie (trummor).

Bildades : 2005

Kommer från : USA

Har släppt : en skiva ("Lovesick Electric" som släpptes 2009) men en andra skiva ("Whatever") kommer släppas nu i slutet av november! Två singlar har redan släppts från detta andra album: "Tonight Tonight" och "I Like It Like That".

Antal musikvideor : 4.

Har turnerat med : bland annat The Script och kommer nästa år turnera med Taylor Swift.

Mina personliga favoriter som kokar mest i högtalarna just nu: "Bleed", "Tonight Tonight" och "Last One Standing".

Ryan om nya skivan : "It’s loaded with feel-good, windows-down tunes that people can relate to and that are fun to play live."

(Källa: wikipedia.org och hotchellerae.com)

Officiella videon till "Tonight Tonight" har inte långt kvar till 20 miljoner views på Youtube! Hot Chelle Rae är dock inte så stora i Sverige - ännu!


Magnificent

"I was always fascinated by people who are considered completely normal, because I find them the weirdest of all" - Johnny Depp!!


Foto: Annie Leibovitz

You try to scream but terror takes the sound before you make it

Här kommer bilder från en läskigt trevlig Halloweenkväll! Vi firade även Isse som fyllt 19 i samband med det, GRATTIS igen! :)

Kvällens outfit blev det mest scary jag kunde komma på ;)



Carro/sexig FBI agent!

Jonathan/rockstjärna

Hanna var på pusshumör! ;)

Isse och Hanna som..Isse och Hanna?
Kvällen avslutades i "Silon" där festen Jetlag höll till :)

RSS 2.0