ATL

Snart dags för All Time Low att släppa nytt. Superfärsk låt finns att lyssna in här: http://www.altpress.com/features/entry/song_premiere_all_time_low_for_baltimore
 
Många riktigt bra band släpper skiva i höst, det är väl det som man ser fram emot nu i höst... All Time Low, Green Day, Muse, Killers... mfl! 
 
Sedan har jag ju en riktigt stor grej att se fram emot också som jag just nu har i tankarna hela tiden- resan som jag och Carro ska fara iväg på, på torsdag! Längtar som faen! Det blir en tågluff i Europa i en månad. Ska åka lite hit å dit, men vi har ändå förbestämt ganska mycket. Hoppas det blir gryyymt. Ska väl försöka få iväg något blogginlägg, beror på hur bra Internet kommer vara :) Pepp pepp pepp! :D 

Places I want to visit, part II

KROATIEN
 
Kroatien fick jag plötsligt upp ögonen för tidigare i år. Just för att landet verkar ha en fantastisk natur vilket lockar mig väldigt mycket. Speciellt Kroatiens öar verkar underbara! Maten har jag hört inte är så vidare speciell men för mig är den inte så noga, bara jag inte blir magsjuk ;) Blir nog inte att åka dit på ett bra tag, men om/när jag gör det känner jag för kombinerat sol/äventyrs semester. :) 
 
Vattenfall i Kroatien. 
Forsränning kanske vore nått? :) 

Style by Tyra

Hanna tipsade om Style by Tyras rea (thank you ;). Så passade på och klickade hem lite fint. Allt för strax under 200:-. Blev en del tatueringar, är väldigt sugen på att göra en för har en del idéer.. Blir kul att testa lite sålänge :) 
 

Places I want to visit, part I

Platser i världen jag vill besöka helt enkelt. Har mååånga ställen kvar så varför inte göra en slags lista? :D 
 
Först ut: Paris!
 
Romantik. Mode. Konst. Maten... Ja, och så vidare. Måste-se-stad. 
 
Det jag vill bevittna/göra i Paris:
 
♥ Eiffeltornet (!)

Hela vägen upp! 
 
 
♥ Louvren
 
♥ Triumphbågen
 
♥ Äta en fet jävla baguette! 
 
Listan kan göras lång :) Därför sätter jag punkt här. 

2-0

Idag spelade Barcelona en vänskapsmatch mot Manchester United. I GÖTEBORG! Där hade jag gärna varit. Men istället befann jag mig på jobbet. Lyckades få min rast lagomt till första halvlek, lite tack vare en snäll arbetssledare ;) Iaf, matchen blev tyvärr lite småseg..men Barcelona vann ju efter straffar, 2-0. Grymt! Vill så gärna se Barca spela på riktigt! Hemmaplan hade varit kul. Blir nog förhoppningsvis så nångång :) 
 
 

Lucky


Let yourself go

Green Day släpper snart nytt!! :D 

RSS 2.0