Hallå där!



Sunshine


Fighting...




Tygpåse från Kan Dee och SINGERAD LIVE-DVD MED THE ARK!!! <3 Är så jävla lycklig över DVD:n haha! Är ju en inspelning från Peace & Love konserten i somras (som hittills varit det bästa jag sett) Stod längst fram och så dör batteriet i kameran efter första låten. Kanske använde kameran liiite för mycket på All Time Low och 30 Seconds To Mars som spelade innan? ;) Iaf, happy happy! Hoppas man inte kom med bara! Haha :P Ska nog titta på den imorgon!

Islands & Shores



Tycker alla som inte lyssnat på den måste göra det! Och Carro dig tvingar jag haha ;)

Lovelight

Hallå hallå :) Har just tittat på Mello. Johnson och Matte var favoriter sedan startfältet kom upp och båda levererade som väntat. Molly Sandén blev även hon lite av en favorit under tävlingens gång. Men VAFAN ska Ranelid in i tävlingen å göra? Mello är en sångtävling, kom igen! Sara Li som han sjöng med var väl med just för att han själv överhuvud taget skulle få vara med? Åhh så pinsamt att de gick till final! Så, nu har jag fått skriva av mig det... vilka tycker ni skulle gått vidare? :)

Annars..har ni en bra helg? Här är det bra :) Mamsen och papsen har stuckit iväg på kryssning så jag och Marcus har huset för oss själva. Party!! Eller inte. Jobbade 19-03 igår och har även jobbat idag. Så jag njuter av den här lugna lördagskvällen :) Ha det gött! :D

Matte in action 2009.

Go do what you like

GRATTIS härliga Billie Joe Armstrong som blir 40 idag! <3




Give a little bit

Hoppas ni hade en trevlig alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag handlar för mig om att visa min kärlek lite extra till de jag älskar <3

Och att äta godis.






Fast självklart tycker jag att man ska visa sin uppskattning alla dagar :)


Happiness


Dance Dance!

Hola! Haft en bra helg?
Min helg var skoj! Äntligen lite fest :) Jag, Carro och Hanna åkte upp till club Etage i Falun. Ingen av oss hade varit där tidigare. Skitkul hade vi! :) Lyckad kväll! :D Har bara två bilder från kvällen som Carro skickat. Är från innan vi åkte till Falun. Ingen där Hanna är med :'(. Men det här gör vi om igen snart va tjejer? <3

Jag å Cajjo.

I want you

Är det bara jag som längtar ihjäl mig till våren?? :) Jag har gjort ett litet kollage med lite snyggt jag gärna bär i vår för att peppa mig själv lite extra inför varmare tider. Om någon skulle bli inspirerad och undrar var saker kommer ifrån så fråga :)



Hello!

Hoppas ni haft en bra dag :) Här är det fint! Idag har jag städat (efter att Marcus hittat FÖR stora dammråttor under sängen) Fattar inte hur de kan föröka sig så snabbt? O_o

 

Har även gymmat idag. Mitt gymkort går ut nästa vecka och jag har 3 gånger kvar på kortet så nu blir det gymmet kommande dagarna. ;)

 

Efter gymmet bar det iväg på Yoga. Vissa övningar är ju helmärkliga haha, men man får alltid ett lugn i kroppen efter så :)

 

Förresten så har jag äntliiiigen fått hem ett guldkorn till skivhyllan. En och en halv månad fick jag vänta. När det egentligen ska ta ca 4 dagar. Inte OK CDON! Iaf - happyface :D


When I held ya


Inte för att jag tror att ni har missat den, men ändå. Jag får rysningar av den här låten.

Euphoria

Måndag idag då. Hoppas ni haft en bra helg! Har jobbat mycket denna helg men har även besökt min mormor och morfar eftersom morfar fyllde 85 år(!). Vi åt hos min morbror, thaimat blev det eftersom han är tillsammans med en kvinna från Thailand :) Så himla gott!

Såg ni Mello i lördags då? Jag kan inte låta bli att titta på det! Jag är glad att det inte bara är schlager längre utan allt möjligt får faktiskt vara med så att det passar alla öron. Loreen föll mig i smaken. Tyckte hon var grym! Låten var bra och scenframträdandet fantastiskt! Sjunger jättebra och förmedlar känslor. Bra att hon gick till final :D Jag hade förhoppningar på att Daniel Karlsson aka The Moniker skulle bjuda på nått jag gillade. Men tyvärr så gjorde han inte det denna gång.

Här kan ni se Loreens nummer igen: http://vimeo.com/36304845


Foto: Olle Kirchmeier



RSS 2.0