No place like London

(Kom ihåg att uppdatera sidan när ni kikar in här :)

17- 20 maj.

Jag och klassen, HP3, åkte iväg på en liten studieresa till London! Vi besökte många av de klassiska sevärdheterna och shoppade järnet inne på Primark i flera timmar. Man blev liksom förvånad när man hittade en ände på den butiken. Sjukt billigt är det också, får hoppas att det inte är barn som jobbat för några ören i timmen…

Innan resans slut hade jag hunnit med att köpa en supersnygg och handgjord anteckningsbok, 3 par skor (!), tröja, linne, underkläder, shorts, väska m.m. till några få hundralappar. Ovanligt för att vara mig faktiskt :o

Ja, vad ska jag mer säga, smaskade i mig den godaste glassen någonsin efter turen i London Eye ;) Bilderna får tala åt mig. Jag kan ju återigen säga att det är min favoritstad och att jag kommer återvända dit igen och igen! Nästa gång med fröken Pira kanske? ;)

 

Planet lyfte från Västerås flygplats på tisdagen och humöret
på de resande var växlande :P

Nu kan man inte längre ta fel på i vilken stad man befinner sig i :D

Piccadilly circus

 








Frukost i Hyde Park.


Vi vandrade till Portobello Road där det fanns mycket roliga
butiker och saker att titta på :)


Tex den här affären som hade samlat på sig 1600 symaskiner :o


Lunch- omellett med pommes.. Ja jag vet inte hur jag tänkte där.


On our way to... London Eye!

Och uppe i London Eye :D (Innan vi fick åka upp så ingick det en liten
filmvisning i 4D)


Utsikten var fantastisk. Tyvärr var vi bara 3 från klassen som ville åka, NI ANDRA
MISSADE NÅGOT!


"Glasbubblan" man åkte i.


Och här, låt mig presentera glassen fylld av färska jordgubbar
och smällt choklad toppat med mjukglass och chokladrån.
Mmm.


Tyckte jag klädde bra i den här hatten, köpte den inte dock :P


Tog mig till favoritplatsen Trafalgar square!




Anteckningsboken <3





 

 


Now I wanna dance the night away

Det har hänt en del sedan sist. Och eftersom den här bloggen följs av 1000-tals läsare världen över känner jag mig lite besviken på mig själv att uppdateringen varit dålig. Jag har haft fullt upp med allt möjligt men nu är tiden inne!

Den 14-15 maj seglade jag ut till havs, eller ja, STUDENTKRYSSNING stod på schemat! Riktigt kul med alla glada studenter och det gungandes dansgolvet (kul att kunna säga att det faktiskt gungade på riktigt).

Tack till "Bad Influence" som spelade härlig livemusik under några timmar i form av Bon Jovi, Killers, Coldplay, Alice Cooper mm så man slapp ha dem här tillfälliga innelåtarna i skallen resten av kvällen/natten/veckan. (Fast ändå ok att dansa till, i lagom mängd) :)

Det partades och dansades tills frukosten öppnade och på eftermiddagen dagen efter bar båten hem igen med hundratals trötta men fortfarnade glada studenter. Visst ja! -träffade Peter Siepen också, konstig men trevlig medelålders man det där ;).

Fattar egentligen inte varför det är så kul med just kryssningar, just den här kryssningen bar till Finland och sedan direkt hem igen. Hade vi fattat när vi var vid Finland hade vi säkert sprungit ut på däck och vinkat. Men när man väl är hemma igen vill man bara iväg igen! Fan va kul det var! 


Dansgolvet

Yeah...

Carro in action



Ute på däck





Siepen in our hearts



Fortsättning kommer imorgon!

London Calling!

Yoyo! Imorgon drar jag med klassen, HP3 på en tripp till London!! Jag ÄLSKAR den staden. Tycker det är den coolaste/mysigaste/finaste staden jag har varit i. Jag var där 2008, även då i maj faktsikt. Gött att komma tillbaka och göra alla saker jag inte hann förra gången tex London Eye, marknad, picknik i Saint james park eller hyde park, mycket shoppingtid osv :) (Hoppas dock på bättre väder denna gång ;) )

Några bilder från förra resan:








<3

Känner mig tvungen att lägga upp en bild på
mig själv, pinsamt men här är beviset i alla fall! ;)

If i don't live today then i might be here tomorrow

Tjohej! Blir en kort uppdatering idag. Några roligheter har väl hänt sedan sist. Sista april och VALBORG, Musikens dag-firande/Gracelet UF-säljande med I Am So Me konsert:) och Jonathans födelsedag! Grattis älskling <3:) Den närmaste tiden är min kalender proppfull! Och endast med massa roliga saker :D Det ser vi fram emot! Skål och godnatt.












RSS 2.0