I want to be forever young

Jahapp, 19 år (annars kallat skitålder) igår. Men jag hade jättekul i fredags med kära vänner och lördagen var mysig med familj och Jonathan i strålande sol. Tack alla ni som gjorde ännu en födelsedag underbar <3 Och tack för alla presenter! Kan inte fatta att jag fick en BIL från Carro!! Provkörde den idag ;)
Jag låter bilderna tala för sig själva :)




Firre på Lagunen :)

Bilen!

Carro djupt koncentrerad :)





Och Jonathans bilder från kvällen: :D










Lördagen:



Tårtan min kära bror Marcus gjorde och som jag GILLADE :o
Sommarfeeling av jordgubbarna!! Mmm :D





Shake it up baby

I veckan har jag bokstavligt talat BEGRAVT mig i skoluppgifter, herregud! Jag hamnade i och för sig efter, efter resan vi gjorde, men ändå. Under bomben med skolgrejer ligger kartongen med min fina studentmössa i. Det är inte så långt kvar nu!!!  Jag har haft lite ångest att sluta skolan faktiskt. Jag har tyckt det har varit rätt skönt, med många lediga veckor och sådär :) Men nu är det faktiskt nog. Att först gå 8.45-16.15 i skolan och sen komma hem och fortsätta jobba… :/ Men nog pratat om skoluppgifter, det är egentligen inte ens värda att nämna i bloggen. Den närmaste tiden kommer i alla fall bli så sjukt kul med studentkryssningar, bal, en resa och massa annat smått och gott :P Jag ska göra allt för att njuta av varje dag nu! Och våren har ju kommit nu också! Nu kan jag börja leva igen liksom (Y) :D

 

Studentmössan (:D!!#!!:D) :

 

Jag gick till skolan idag och mötte upp Carro och Hanna för att gå och kolla på lite dans, det var ju dansens dag idag :) Åh vad kul det är med dans! Jag och Hanna var med förra året och dansade i 2 nummer :) Jag längtade verkligen tillbaka när man såg dansnumren, vi hade så sjukt kul förra året!

Efter "Thriller" ;)

 

Och idag fick jag LOV! Sista lovet för mig! Ska försöka njuta av det så mycket som möjligt! Pöss!


Attention

Igår åkte jag och "klassen" till Borlänge för att lyssna på olika föreläsningar. Hela dagen var väl främst inriktad på turism- och hotell och restaurangbranschen. Jag valde att lyssna på en reseproducent, han anordnade konferenser, gruppresor om man reser med t ex jobbet osv. Lät kul och han nämnde en turismutbildning i Orsa som jag hört talas om tidigare. Jag tycker det låter som en bra utbildning, det var mycket praktik också och det gillar ju jag! Så man kan knyta nya kontakter :)

Lyssnade även på Patrik Hammar (festivalchefen för Peace & Love) Han berättade mycket fakta om själva festivalen, och mycket som jag redan visste. Tyckte tyvärr inte det gav så mycket, "sök jobb som funktionär, det är skitkul"! hade jag liksom aldrig hört förut...

Alla som var med (typ 500 pers) lyssnade även på en från fritidsresor som snackade om hur det är att jobba just där. Jag tycker verkligen om turism och skulle vilja jobba med något inom den branschen i framtiden så det var kul att lyssna på :) Jag var på en debatt också, hur framtiden ser ut inom dom här branscherna och sådär, svar: bra! Och det var väl allt jag kom ihåg från den debatten :S haha :P

Sist ut var Johannes Hansen. Han som tydligen är så populär nu och som alla vill lyssna på och sysslar med personlig utveckling. Jag har lyssnat på honom en gång tidigare (och Hanna du din lilla skit som stack, han snacka om precis samma sak och sa precis samma skämt, HOPPAS DU HADE KUL I KUPOLEN!) Äh ;D
"Kunskap räcker inte" heter i alla fall föreläsningen. Han pratar bla om att det inte är någon mening att ha en idé om man ändå inte gör den verklig osv. Han har verkligen en stor poäng i det han säger men jag undrar hur många som verkligen tar till sig det han säger till 100 procent och går ut och "ändrar" på sitt liv?

Haaaappy Birthday.. to you!

Mamsen fyllde, hoppas inte hon blir sur nu men.. 50 ÅR! Gratz! Så därför åkte vi på en resa med familjen. Det blev en vecka på Fuerteventura! Vi kom hem inatt och bumsade till sängs :P I morse sprang jag väl runt som en halshuggen höna, haha, letade efter saker och var trött!

Vi hade en väldigt mysig resa i alla fall! Två dagar ganska molningt men annars jättefint väder! Badade och tog det lungt :)

 

Veckans mest oväntade:

♥ Vi spelade poker och jag fick mitt livs första straight flush ;)

♥ Träffade Robyn på Arlanda!  Klockan var väl sisådär 6 på morgonen, hade sovit ca 1 timme, var varken sminkat eller fixad i håret (därav stjärnan;) +mjukiskläder och då såklart ska man stöta på en superstjärna :P

Veckans träning (jag har faktiskt inte bara latat mig;):

♥ Volleyboll

♥ Vattengympa/zumba

♥ Dart

♥ Pingis

♥ Havspromenad

♥ Minigolf  haha ;)


Poolområdet och havet :)

Söta spanjorer spelade under en middag och alla tjejer fick en ros :) (maten ser ut att vara en enda röra men det är pasta och fisk ifall det ser misstänksamt ut :P )

 

Hotellet hade byggt en "minidjungel" mellan hotellrummen.

Det blev lite shopping, 3 armband varav ett i stenar av lava, ett halsband till balen och väggdekoration av snäckor.

Sist men inte minst, nyblivna 50-åringen! ♥ Klär i hatt gör hon också :P


Just a little bit more

I fredags åkte jag och Hanna med vårt företag Gracelet på UF-mässa i Falun. Det blev en trevlig dag och vi träffade många trevliga människor och sålde en del armband :) www.gracelet.se ;)
Vi åkte 8.30 och stod på mässan från klockan 11-17. Senare blev det mingel och middag vid långbord, tacos stod på menyn (mums) och till efterrätt: kladdaka (kan det bli bättre?) Det bjöds på dansunderhållning och prisutdelning till UF-företag. Bra gick det för Bag in Bag som tog hem ett pris och MemoriaQ som tog hem två. Grattis :)




Kolla vad publiken fick titta på medans de åt ;)


RSS 2.0