I ain't got nothin' but love babe, eight days a week

Ursäkta att jag är en sego till bloggare,:P, har dock haft fullt upp den senaste tiden med allt möjligt :)

Men idag är det i alla fall så att jag och Jonathan firar våran 2-års dag :) Tiden verkligen svischar förbi! Men jag har haft 2 underbara år med dig älskling <3 När vi bara hade varit ihop några dagar köpte vi biljetter till Green Day i Globen, en av de bästa konserter jag varit på! Väntan innan var lång med väldigt mysig när jag fick vänta med dig med täcke över oss där i kön :) Ett halvår senare bar färden vidare till Göteborg för att se Green Day ännu en gång. Mycket trevligt även då! Minns även det extremt goda fikat på Hard Rock Café! Mmm :)

Sen har vi ju varit på P&L tillsammans och My Chemical Romance på Annexet <3 Och Rigakryssningen var helt underbar! Studentkryssning, studentvecka och balen glömmer man väl aldrig heller ;) Men dem bästa stunderna med dig är dem där små fina stunderna. Du vet vilka jag menar. Det är dem som betyder mest <3 Jag älskar dig.

Nu tycker jag du kan sms:a nån gång så jag kan komma över och starta firandet? Sego! ;)










Do you want to see the world?

Hallå hallå! 3 veckor har gått sedan mitt senaste inlägg, men härligt att ni kikar in här ändå! Jag har helt enkelt inte haft något kul att skriva om. Sedan har jag ju befunnit mig i Grekland i en vecka!

Eller Corfu för att vara mer specifik. En ö på Greklands västra sida. Mycket finare än Kanarieöarna som är väldigt sandiga och platta med gamla vulkaner här och där. Den här ön var istället grön, blomstrande och bergig. När vi tog oss en biltur på ön fick man åka på små sliriga vägar nära kanten uppe i bergen där det knappt går att mötas. Åh jag älskar att resa och upptäcka nya platser! :D

(Kommer skriva detta ganska detaljerat eftersom jag vill minnas allt i framtiden ;)

Fredag 9 sep.
Klockan ringde någon gång vid 01.00 efter 0 timmars sömn för min del. Planet lyfte från Arlanda 5.40. Ett par timmar senare var jag och familjen framme vid hotellet som var väldigt mysigt men små egna radhus med nedre och ovanvåning. Hotellområdet var ganska stort och låg mitt på ön. Även fast klockan inte ens hunnit slagit 11 när vi var framme gjorde vi inte så mycket den dagen utan kollade runt lite och åt mat. Längesen jag var så trött som jag var då! Alla fyra däckade 21.30.




Lördag 10 sep.
Tjoho! Alla vaknar upp på ett mycket bättre humör och ordentligt utvilade. Dags för sol och bad! Hotellområdet var delat i två kan man säga. Ena området bestod av två "vanliga" pooler och en stor "vågpool" där vågorna kom i olika nivåer, små, medel och stora vågor som jag fattade det. Dem stora kom dock bara var annan timme så hann bara med dem en gång. Man åkte då i enkla badringar. :) Sedan fanns det också en bar där jag säkert hann med 10 drinkar och 5 glassbägare per dag haha :P Det ingick ju? ;)




Det andra området låg precis bredvid och var ett stort vattenland "Aqua Land" där badsugna kom och besökte från hela ön. Där fanns två stora anläggningar för vuxna och två stora för barn. Dessutom fanns "Lazy River" där man åkte genom området sakta på varsin badring. Slappt värre!

Den ena anläggningen för vuxna bestod av två vattenrutschbanor där man kunde åka i ringar, antingen dubbla eller enkla. Två "fritt fall"- rutschbanor och två "rör". På det andra stället fanns "Crazy River" där man åkte i badringar, 6 vattenrutschbanor som liksom sitter ihop så man kan åka bredvid varandra och 8 till vattenrutschbanor bredvid dem :)




Åkte "fritt fall"!




En del av "Lazy River".

Söndag 11 sep.
Sol och bad även denna dag men vi började även vara med i aktiviteter som hotellet håller i. Jag brukar tycka att det är bland det roligaste av allt eftersom det blir en bra gemenskap till ledarna och andra gäster på hotellet.



På eftermiddagen begav vi oss utanför hotellet och tog en liten promenad i "byn". Det syns att de har drabbats hårt av krisen överallt vi var. Det ser ganska fattigt ut och väldigt många hus var bara halvbyggda. Dem var helt enkelt tvungna att sluta bygga när krisen kom.


Nyfiken vildkisse


Vindruvor i trädgården verkade vara populärt :)


Citronträd


På kvällarna gick vi på hotellets egna små shower. :)

Måndag 12 sep.
Sol och bad. Vi hittade en termometer som visade 34,5 grader i skuggan! Omg! Inte så konstigt att vi var tvungna att slänga oss i poolen var 15:e minut :P.

Vi tänkte åka med en båt den dagen som skulle ta oss till fastlandet och en annan ö. MEN just den här veckan på hela året så var dem båtarna inställda för en säkerhetskontroll. Osis.. Vi försökte desperat hitta en annan båttur genom att fråga Fritidsresor som vi åkte med men dem kunde absolut inte hitta någon annan utflykt. Vi har åkt med Fritidsresor en gång tidigare och dem var inte alls hjälpsamma då heller så det blir väl inte att åka med dem i igen. På torsdagen fick vi sedan reda på från andra turister på hotellet att det gick en båtutflykt tisdagar och fredagar som vi gärna hade åkt med. Och eftersom vi skulle åka hem på fredagen så blev det inget med det. :(




Pool by night

Tisdag 13 sep.
Först lite sol och bad på förmiddagen sedan begav vi oss med buss 7 km till Corfu stad för att besöka "gamla stan". Fy satan vilken super mysig miljö! Det var precis som jag ville ha det men trånga gränder och fina gamla byggnader och tvätt som hänger på tvättlinor mellan byggnaderna ;) Och massa små affärer hopträngda och inte långt ifrån havet! Jag köpte bland annat likör gjord av inhemska frukter, Afrodite i en mini staty och ett jättefint handtillverkat fotoalbum. På kvällen köpte vi käk vid en mysig restaurang där jag beställde en pizza med fyra olika ostar på. Mums! Sedan begav vi oss hemåt igen och gick till kvällens show där jag genast blev uppdragen av aktivitetsledarna på scenen tillsammans med några andra för att dansa till Helena Paparizous "My number one" haha! Stegen satte sig dock ganska fort som tur var!








Skivaffär- I'm in looove!








Ledaren "Toni" med vanlig engelsman efter kvällens show.


Onsdag 14 sep.
Solade, badade och firade pappsen på födelsedagen!



Torsdag 15 sep.
Sista dagen innan hemfärd. Efter besvikelsen med båtturen bestämde vi oss istället för att hyra bil och åka runt till kända platser på norra ön. Jag ville först hyra moppe och inte åka så långt men det blev vi avrådda ifrån och det är jag glad för. Grekerna kör som galningar. Vi blev liksom omkörda av mopedister (då är det illa) där ungen sitter framför föräldern utan hjälm.

Jag ville väldigt gärna besöka en kyrka som ligger ute i havet så vi åkte dit först på vår biltur. En scen från en James Bond film är även inspelad precis bredvid på en terrass så dit gick vi också. Grymt fin utsikt över havet och kyrkan därifrån!








Hittade på denna söta kattfamilj som låg och sov i den delen av kyrkan där de sålde souvenirer.

Place 2 blev en badplats med en gigantisk sandstrand. Men vi hann inte stanna länge eftersom vi skulle hinna med fyra ställen på en dag.



Så resan bar vidare till en annan sandstrand som var känd för sitt kristallklara vatten. Jag och mamma slängde oss i direkt men dem andra två "orkade inte". Miljön var i alla fall helt underbar! Lättare att visa bilder än förklara men det var en mycket mindre sandstrand än den förra och därför mycket mysigare också. Såg två grottor vid bergsklipporna och många valde att åka trampbåt eller ta en dyktur. Vi simmade ut ganska långt men ändå såg man alla stenar långt där nere på botten!










Sedan promenerade jag och mamma 50 meter medan dem andra två som fortfarande inte orkade nått tog bilen :P Vi åt en glass och gick till en båthamn som låg bredvid. Så himla fint!
Sedan gick vi upp till en kyrka (vi visste dock inte att det låg en kyrka där, vi tänkte bara kolla in utsikten). Bilderna får tala!











Sista stället låg längst upp på norra ön och innan vi hade hunnit åka igenom dem små grekbyarna och kringel krok vägarna i bergen hade solen nästan gått ner. Väl framme åkte vi igenom en stad där det verkade vara fullt party haha! Folk överallt och musik dunkade här och där. Tillslut kom vi i alla fall till vårt sista mål för dagen. Massa coola klippor som havet format! Jag fotade och vi gick runt och tittade en stund sedan var det dags att åka tillbaka till hotellet innan middagen skulle stänga.



Fredag 16 sep.
Vi åt frukost och hoppade sedan på bussen till flygplatsen. Planet lyfte någon gång vid 11-tiden.
Sedan väntade något stort hemma på mig. Mer om det i nästa blogginlägg!



Jag måste nog säga att det här har varit den bästa resan jag varit med om hittills! Och jag kommer garanterat åka tillbaka till Grekland igen! Kanske fastlandet nästa gång? Eller en annan ö? Det finns mycket mer att upptäcka! I love it!




Don't you lose your trust and your belief

Grattis till Bill & Tom Kaulitz som fyller 22 år idag! Jag tycker fortfarande Tokio Hotels musik är fantastisk, och jag hoppas få se dom mycket snart igen!



Photobucket
Källa: http://www.styleseendaily.com/2011/06/pool...rty-in-bel-air/



RSS 2.0