Words get trapped in my mind

Idag har jag och Jonathan varit tillsammans i ett och ett halvt år! Heeelt galet. Jag älskar dig sötnos :) Tack för att du finns <3




What good are your eyes if you ain't got vision?

I torsdags åkte jag med Carro till Västerås för en liten konsert med E.M.D. sådär på kvällskvisten :) Konserten var helt okej och vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans :)

What good is a heart if there ain't love in it? 


What good are your eyes if you ain't got vision?


What good is the world if we can't all fit in?


See all I know we ain't that different
all tryna get by and raise our children


Love and pain yeah we share the same feelings


Mothers are crying all night long
waiting for their kids to come home

Does anybody see that something's wrong?


SING it from the heart

Igår åkte då jag, Jonathan, Magnus och Elias (Jonathans pappa och bror) på My Chemical Romance som spelade i Stockholm på Annexet. Jag tyckte dom var riktigt bra! Vi hamnade ganska långt fram, rad 6-7 kanske? Förbandet hette Lost Alone och blev en positiv överaskning! Enligt Jonathan "för bra för att vara ett förband". :P Jag har inte lyssnat mer på dom än men det ska jag :)

Förövrigt tror jag inte jag har svettats så mycket i hela mitt liv, jisses alltså.. vi var ganska mosade där i mitten av publiken fast det blev bättre sen efter typ halva konserten.
Var väldigt nöjd med setlisten också :D Bäst igår var:

♥ Helena
♥ The only hope for me is you
♥ Cancer
♥ Welcome to the black parade
♥ Mama
♥ I'm not okay
♥ Teenagers

I ett mellansnack sa dom att de KANSKE skulle komma tillbaka till Sverige i sommar :D P&L kanske? :)
Jag vill ju så gärna ta någon bra bild från konserter, älskar ju att fota :D Men inte lätt såna här gånger..





Na Na Na

Jonathan kom hit för ett tag sedan så nu sitter vi här och peppar inför konserten med My Chemical Romance imorgon i Stockholm. Jag har aldrig sett dem live tidigare så det ska bli jättekul att äntligen se dem:D Vi har ståplatser så vi kommer åka ner ganska tidigt imorgon :)


You're my sunshine :)

I måndags fyllde min fina underbara kompis Carro 19 år! CONGRATZ RABBITBUDDY! :D Gav henne en necessär med lite allt möjligt i och fick über-gott fika tillbaks ;) Jag tog inte så många bilder så lägger ut en från hennes 18-årsdag :) 


Here we go

Japp, då har även jag skaffat en blogg :) Tänkte jag bara skulle skriva saker som är värda att minnas här, kul att läsa sen när jag blir 30- plussare ;) Jag skriver alltså främst för min egen skull, men om andra vill läsa och kommentera så blir jag bara glad!

RSS 2.0