Jag vill bo i en svamp annars...

Brist på idé till bra bloggrubrik kanske? Men sen har jag ju faktiskt haft "låten" på hjärnan halva dagen eftersom Smås (eller vem va det? Jo, måste ha varit Smås;) började sjunga på den tidigare idag.. Så kanske inte så dumt ändå?

Iaf... Gårdagens fynd:



16 liter!


Och gårdagens underbara natur..









Girls of summer

Fick lust att slänga upp några
bilder från en fin gårdag!














 

 

 

 









Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt

Kom just hem efter ett besök på bion med Carro. "Baksmällan Del 2" visades på duken. Vi satt och fnissade genom hela filmen fast jag tycker ändå ettan var bättre.

För er som inte har sett filmen så handlar den om ett gäng män som inte minns något när de vaknar upp dagen efter sin fylla. Snubbarna har gjort en hel drös med helknäppa saker som de absolut inte kan minnas men får reda på det ena efter det andra i efterhand. Och så måste de ställa saker tillrätta osv osv. Se den! Fast den är kanske inte värd att betala biobiljett för. Hyr eller ladda ner!




School's out for...ever?

Idag börjar skolan igen här. Jag hade börjat idag men min tid i skolan har nått sitt slut. Det känns konstigt. Jag vill vara med men jag får inte, typ så. Jag har verkligen trivts bra i skolan, nästan alla år i alla fall. Och jag har fått varit med om så mycket kul tack vare den. Jag tänkte lägga ut lite bilder från höjdpunkterna i gymnasiet, det roliga jag fick vara med om tack vare den. Sen ska jag försöka fatta att jag faktiskt har tagit studenten (vilken jag ändå såklart är glad över). Men det är läskigt, vad händer härnäst? Jag har ingen aning!

 

Första året.
Jag och min spanskaklass var utbytesstudenter och åkte till Madrid och var där några dagar och sedan vidare till våra spanska familjer som bodde i västra Spanien, nästan på gränsen till Portugal. Vi besökte deras skola, var med i lokalradio, beökte en fin stad som låg i närheten, gick på barer och restauranger m.m.

Sen kom dom till Sverige och besökte vår skola, åkte skidor och massa annat.





I något av dessa hus bodde jag några dagar.

Coral, tjejen jag bodde hos. Jättetrevlig och snäll var både hon och hennes familj!


Någon spanjor som försökte sig på att bygga en snögubbe^^

Tvungen att lägga ut, fattar inte hur han kunde vika sin tumme så??? Aj!




Andra året.
Jag träffade min älsklig på musiklektionen vi hade tillsammans <3


Dansade loss på "musikens dag" till "Thriller" och en låt jag inte  kommer ihåg namnet på.


Tredje året.
Jag och Hanna startade upp ett UF-företag "Gracelet" där vi sålde egendesignade armband.




Jag, tillsammans med Hanna, Isse, Alla och ett stort gäng till, åkte till Barcelona! Inga utbytesstudenter denna gång utan vi bodde på vandarhem och besökte sevärdheter, shoppade, chillade på stranden m.m.






Jag och min klass HP3 for iväg till London några dagar, det har jag iaf bloggat om tidigare. Älskar London!




Å så dags för bal på slottet!



Sist men inte minst, studentdagen! Och vilken dag! Från morgon till...morgon? firades det och det är en dag jag aldrig kommer glömma!



Sen har jag ju lärt mig driva ett café och varit ute på praktik, fått nya vänner och lite annat :) Såklart har det varit ett jävla slit också! Men jag tänker minnas det roliga!

Going out tonight

I lördags blev det fest för Hanna som fyllde 19 år 14/8 och Alla som fyllde hela 20 år 12/8!

Tårtkalas och förfest i Långshyttan sedan drog vi in till stan och Hökarfesten (största som händer i Hedemora under året) :P Där såg vi Great Garb och Stiko Per Larsson och hade skoj innan det var dags för käk på Donken. Jag hade en rolig kväll och hoppas att vi träffas snart igen!! <3

Stiko Per! Låten "Mellan himlen och Hofors" är ju bara för äg! ;)

Men va håller ni två på med?? ;)

Fyllekäk at the Donk.

Grattis Hanna!! :D

Å Grattis Alla!




I'm yours

Idag var det en vecka sedan jag och älsklingen kom hem från Riga. Dags att skriva och lägga upp bilder från resan kanske? Jonathan och jag fick i studentpresent av hans otroligt snälla päron en kryssning med en natt på hotell i Riga. Tror inte ni läser bloggen men.. TACK TACK TACK!!!

Söndag morgon reste vi dit med Silja Festival och hemresan på tisdagen blev med Silja Romantika.

När vi steg av båten väntade en buss som skulle ta oss till hotellet där vi skulle bo. (OBS, hoppa över detta stycke om du inte orkar läsa om vår misslyckade transport till hotellet) Den illaluktande PMS-kinkiga busschauffören sa att biljett köpte vi från receptionen några meter därifrån. Vi tog en nummerlapp och väntade, och väntade, OCH VÄNTADE!...Och bussen åkte efter en...halvtimme? G-r-e-a-t! Så vi går ut igen och där står taxibilar stiligt uppradade. Jag hade lärt mig 3 saker inför resan. 1. Valutan är Lats. 2. Riga ligger i LETTLAND. 3. Åk med RÖDA taxibilar. Taxibilarna som stod uppradade var vita. Och vad gör vi? Åker med en vit taxibil. "Twelve" sa taxigubben när vi var framme. Jag och Jonathan tittar på varandra och försöker lista ut hur mycket det är i svenska pengar men det var ju första gången vi betalade med Lats så vi räcker fram två 10-sedlar. Får tillbaka en 5-sedel och typ 50 öre? Påpekade detta och får tillbaka ett "sorry" och en...5-dollar sedel? Öhm jag försöker förklara att det inte var deras pengar men gubben var omöjlig och tyckte att den kan vi gå och växla någonstans. AAAhhh, gav sedan upp. Sen fick vi reda på att vi betalade 3 dubbelt och att han tog en omväg till hotellet. Men till hotellet kom vi i alla fall och nu var det tråkiga slut!

Hotellet var superfint med god frukost, fina rum och hjälpsam personal!

På båten till Riga!

Hotellrummet <3


Vi åkte nästan direkt spårvagn till ett köpcentrum som var gigantiskt! "ALFA" hette det och det var där vi spenderade vår tid de närmaste 6 timmarna. Ändå hann vi inte upptäcka alla affärer :S. Vi kom verkligen till Riga i rätt tid. Det är ju billigare där än i Sverige men då dem hade sommarrea på kläder blev det väldigt billigt! Handlade dock bara 3 plagg och några småsaker.


Sedan åkte vi tillbaka och gjorde oss iordning för middag på hotellet.

Tisdag. Vi tänkte gå ner till hotellets jacuzzi som ingick. Både frukosten och jacuzzin stängde klockan 10 på morgonen och sömntutor som vi är hann vi bara med av avnjuta frukosten. En god sådan!

Sedan tog vi reda på var "gamla stan" låg och promenerade glatt dit i solskenet. Vi gick genom en park (ja, jag måste nämna parker, älskar ju det!) och över en å och en till park sen var vi i stort sett framme. Mycket fina byggnader i Riga! Allt det vi hann se av Riga tyckte vi var fint :) Fotade en del, strosade runt, gick i affärer och åt lunch men sedan var det dags att bege sig tillbaka till hotellet och förbereda sig för hemfärden. Och eftersom bussen (tro det eller ej) var FULLBOKAD så blev det...taxi. En röd taxibil, 4 Lats.

"The Cathouse". En känd byggnad i Riga och katten är lite av en symbol för Riga.

Vi hade väldigt trevligt jag och Jonis, jag älskar dig baby! Hoppas vi får vara med om något lika kul snart igen! Puss! :D

"Spårvagnsbuss" :P

AAAHHHHHHHH!

Coola gänget!

Kryssningsfrukost!

Kollade solnedgången genom ett fönster längst fram i båten på väg hem <3


Btw, behöll 5-dollar sedeln (hoppas den är äkta :P) Hihi, kul att ha och sen ska ju jag och Carro till USA så den får liksom peppa mig inför det, haha det har vi snackat om sen vi va 14 och det står vi fortfarande fast vid! Så, i framtiden ska jag väl få nytta av den ;)

 

Det var allt för den här gången! :D

 

 

 





This weather sucks without you

Jahapp. Dagarna rullar på och det känns som om jag inte ens hinner blogga :S Vad tusan gör jag egentligen? Åker runt lite hit och dit och försöker njuta så mycket jag kan av sommaren, typ.

Tänkte bara skriva lite kort om Streetlight! som ägde rum här i Hedemora den 29:e juli. Streetlight! är en trevlig liten lokal minifestival där 8 band spelade i år. Såg Hedemorabandet She's Cake och Billion Dollar Babies. Skulle även se I Am So Me igen men NEJDÅ, dem ställde in i sista sekund. Hela den dagen blev väl egentligen ganska misslyckad, skulle egentligen åkt iväg och skakat rumpa i Falun men ja, orkar inte ens förklara. Nej nu låter jag för negativ. Kvällen blev ändå väldigt rolig! :D

Igår blev det en spontan utgång med Carro och Jonathan. Mötte även upp Jonis kompisar varav en fyllde 20! Härlig ålder!

Har även varit på en kryssning till Riga, skriver mer om det senare :)

Nu ska jag städa lite, Carro ska sova över här imorgon så det gäller att putsa bort dammkornen. Annars finns det en risk att hon blir sjuk, hon som jämt har superstädat i sitt rum, och det vill jag ju inte riskera ;)

www.myspace.com/iamsomeband


Do you want to go to the seaside?

Här kommer bilder från Öland 18/7-27/7 :)

Solade, badade, shoppade, åt tonvis med glass, gick på konsert och njöt lite extra av livet.




Ovan, foto jag tog på Öland 2009.









Sen när jag kom hem låg detta och väntade på mig bland posten :D


RSS 2.0