Ny vecka..

Ny vecka, helgen var grym med mycket partyparty med trevligt fölk :) Bla förskottfirande av 20-års dagen ;) Tack för presenten Hanna <3 Gick en kurs i självförsvar i fredags vilket var kul och känns bra med färska kunskaper i det. Besökte även marknaden här i stan med mamsen. Som förvånansvärt nog var ganska bra(!). Köpte mig ett ankare (låter helskumt va?) haha bild kanske kommer! Och en berlock på en not som jag ska göra ett halsband av. Efter marknaden åt vi världens godaste kladdkaka på ett café! MM! Jao..sen jobb.. det var min helg :) Puss!

Tycker bilden sammanfattar helgen bra

Almost famous...

De har inte varit kända hela livet.. Gissa kändisen och du får en kaka!




Happy Birthday Caroline

Hann inte blogga igår men då fyllde min käraste vän Carro 20 ÅR!! Grattis! :D Tiden går fort när man har roligt! You know I Love You Rabbitbuddy! <3<3<3


A beating love within my heart

Söndag kväll igen då. Ny spännande vecka väntar :)

Den här veckan så har..

Jag och Carro bokat biljetter till Peace & Love. F-A-N vad jag längtar! Är lite besviken på bandsläppen än så länge, bättre kan ni P&L! Hoppas de släpper nått riktigt bra snart. Och ja, jag tänker se Rihanna :)

I onsdags var jag till Alborgen. Om nån inte vet, så är det som ett stort hus med massa olika rum och celler där man tävlar i lag och ska försöka klara sig igenom rummen. Som "Fångarna på Fortet" fast i mindre och inte lika galet format. Så jäkla kul!!! Vi var tre lag i alla fall och vårat lag vann ;) Ett pris väntar på oss nu..har ingen aning om vad det är.

Badmintonlirande i Borlänge badmintonhall i fredags.

Romme Alpin igår med Marcus och pappsen för lite slalom. Jag vågade åka svarta backarna igår! :) Wiiie det har jag inte vågat förrut! 

Åså Mellofinal igår! Jobbade från 21 men jag och en till tjej sprang emellan personalrummet (läs: TV:n) och jobb just när poängen delades ut hehe. Skrev ju för nån vecka sen att jag tyckte Loreen var grym. Men jag har ångrat mig. Hon är mer än grym. Kommer gå bra i år igen i Eurovision :)


Whatz up??

Hallå där!

Tänkte skriva en kort update om vad jag mestadels har för mig på dagarna. 

Börjar med att uppdatera om att jag just nu är sjuk, har feber och känner mig konstig.. fick sjukanmäla mig från jobbet idag :( Men jag tänker då bli frisk fort igen!

Jobbar i alla fall på Donken som ni vet, har nyligen fått lära mig kassa och Drive in också så nu skiftar jag mellan alla "stationer" vilket är kul :) För några dagar sedan fick jag reda på att jag blivit utsedd till "månadens medarbetare" för januari för "en otrolig utveckling och engagemang" Så det blev jag väldigt glad för och att få den bekräftelsen uppskattas verkligen!

Dagis vikarierar jag fortfarande på ibland, senast var i tisdags :)

Pluggar en 50% kurs i Grafisk design. Där har jag skapat visitkort och lite sånt kul! Men jag har svårt för att göra uppgifterna i tid! Jag kommer mig inte direkt för.. men när jag väl kommer igång med sånt kan jag sitta i timmar.

Sedan är jag med i ett projekt som heter "Unga till arbete" genom arbetsförmedlingen. Vet inte rikigt varför de satt in mig där, men hoppas på att få ut nånting av att vara med där i alla fall. Är med där de dagar jag inte jobbar. 

Sen verkar det som om våren redan har kommit för att stanna! Nu har ju nästan all snö smällt bort! Fast utanför mitt fönster ligger isen fortfarande kvar på sjön i alla fall. Jag tycker det är lite tidigt med vår i februari/ början på mars. Vintern är lång men ändå är det saker som jag inte hunnit göra som jag vill.. typ skridskor och slalom! :O Ska se till att åka lite..sen är du varmt välkommen vår!
Bild från i somras :) 


RSS 2.0