1983


Shopping...

Tänkte dela med mig mer av ännu ett av mina intressen, mode och kläder!

Jag vill ha vår! Så försökte lura mig själv att det var varmt ute genom att kolla på och köpa vårkläder. Det funkade lite för stunden. Eller?.. kanske inte. Anyway, hittade två plagg som blir perfekta i vår/sommar. Shortsen är ganska höga, så kommer nog inte ha de här två ihop. :)


Träning

Nu känner jag att jag är igång på riktigt med träningen igen, efter jul och uppehåll och allt det där. Jag älskar verkligen att träna. Några anledningar till det är att jag mår riktigt bra av det, tycker det är kul och gillar känslan efter ett pass när man tagit ut sig helt.

Så här ser mitt träningsschema ut:

♥ Måndag Gympa
♥ Onsdag Yoga (om den typ av yoga vi utför nu räknas, Kundaliniyoga)
♥ Torsdag Latin Moves
♥ Söndag Box´n Kick

Har haft det här schemat i typ ett år nu (bortsett från yogan som jag började med i höstas) och tycker verkligen det passar mig :) Ännu roligare blir det att träna ihop med Cajjo :D

Japp, now you know.

"New Years Eve"

Var på bio ikväll igen med fröken Pira, "New Years Eve" med ett dussintal kända ansikten i rollerna. Förutsägbar, men, må-bra film! Rekommenderas :) Och jag som så gärna vill resa till New York blev ännu mera frestad efter att ha sett filmen!



"How many times are you going to kill my dog Holmes?"

Igår kväll: bio med Carro <3 :D


Mkt trevligt med bio en onsdagkväll måste jag säga ;)


New Year's eve

Här kommer ett sent och kort inlägg om nyårsafton! Jag åt en god middag med familjen innan jag drog vidare till Hanna. Vi spelade lite spel och drack lite gott innan vi gluttade på fyrverkerierna. Sen fortsatte vi partyt med dans nästan hela natten lång ;)

Isse, Hanna, Carro, Jag och Petra :) Hannas kille Jocke gömmer sig bakom kameran och Jonathan i soffan ;)



RSS 2.0